Om oss

Lilla Landet – Din Personliga Själv Servicebutik är en mångsidig och modern butik som erbjuder ett brett sortiment av varor både fysiskt i butiken och online via E-handel. Vi strävar efter att erbjuda en personlig och professionell service till våra kunder. I vår butik hittar du allt från dagligvaror och hushållsartiklar till teknikprodukter och annat.

Genom vår E-handelsplattform kan du enkelt och smidigt beställa produkter från oss med snabba och pålitliga leveranser. Vi värdesätter kundnöjdhet högt och arbetar kontinuerligt för att göra din shoppingupplevelse hos oss så bekväm som möjligt.

Oavsett om du föredrar att handla i butiken eller online kommer du att mötas av vårt engagerade team som finns till hands för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor. Välkommen till Lilla Landet – där kundens behov är vår främsta prioritet!

Vårt medlemskap på Lilla Landet – Din Personliga Själv Servicebutik erbjuder fantastiska förmåner för våra lojala kunder. Genom att bli medlem hos oss får du tillgång till en rad exklusiva förmåner och förmånliga erbjudanden som gör din shoppingupplevelse ännu mer givande.

Några av de förmåner som våra medlemmar kan njuta av inkluderar:

  • Personliga erbjudanden: Som medlem får du ta del av skräddarsydda erbjudanden och rabatter utformade efter dina köpvanor och preferenser. Vi vill belöna dig för din lojalitet!
  • Prioriterad tillgång: Medlemmar får förtur när det gäller att ta del av nyheter, säsongsbetonade produkter och kampanjer. Du kommer alltid vara bland de första som får upptäcka våra senaste erbjudanden.
  • Bonuspoäng: Varje köp du gör som medlem genererar bonuspoäng som kan omvandlas till förmånliga belöningar eller rabatter på framtida köp.
  • VIP-kundtjänst: Vi värderar våra medlemmar högt och ser till att du får prioriterad och personlig kundtjänst. Vi finns alltid här för att hjälpa dig och lösa eventuella frågor eller problem.
  • Evenemang och aktiviteter: Som medlem kan du även bli inbjuden till exklusiva evenemang, produktlanseringar och särskilda medlemsaktiviteter.
  • Enkelhantering av medlemskapet: Vi ser till att det är enkelt och smidigt för dig att hantera ditt medlemskap, inklusive uppdatering av kontaktuppgifter och inställningar.

Genom att bli medlem hos oss blir du en del av Lilla Landets community, där vi strävar efter att skapa en trivsam och personlig shoppingupplevelse för dig. Så varför vänta? Gå med i vårt medlemsprogram och börja ta del av alla dessa fantastiska förmåner redan idag!

Vi finns här för att hjälpa dig ! Kontakta oss

Huvudmeny

Bli Medlem nu!